Sunday, December 19, 2010

Friday, December 17, 2010

Naik sudaaaaa.......

entri kali ni adalah bkaitan dengan berat haku....
al-maklum la,skrg tgh cuti...
bila duk umah,menternak lemak la keje aku...
hohohohoh....
bila bosan aku mkn,.bila sedh lagi aku mkn,tapi,,,,,
bila hepi pom aku mkn....
pendek kata,duk umah mkn,mkn n mkn je kerja haku.....
muahahaha.....
makan punya makan...
telan punya telan....
bila aku timbang smalam,berat aku da naik 2.5 kg....
oh my goshhhh!!!!!!!!!!!!!!!!
 dan sekarang,aku jd camni...
*
*
*
*
*




ermmm....cute kan??kacak dan ensem lagi...kah..kah...kah....
Eeeee.....timbunan lemak ada dimana2...
muahahahah.....

so,skarang neh bermula agenda haku untuk m'dietkan diri...
hohohoho....
step yg pertama,haku kena kurangkan mkn ns,dan mkn sebelom kul 8 mlm...
huhuhuhuhu......
pasni da xbley mkn lewat2 mlm...
lupakan mi kari, lupakan roti canai, lupakan buger, lupakan ais kream
dan lupakan segalanyaaaaaaaaaa...
uwaaaaaaa.....









                                                                                                                                              


Ape???result dh kuar?????...oh damm.....



kuciwa  =((


sila abaikan tajuk diatas......
sebenarnya haku tak tkezut pom..
da tau result akan kuar arini.....
saja wat suspen sket....muahahahah....
tak nak banyak taip2 kat sini,sebab result aku sangat hancus!!!!
dan langsung tak memuaskan hati....
dan sangat menyakitkan hati.....
arghhhhhhhhh!!!!!!





dan sekarang aku sangat stress memikirkan result aku ini.....
uwaaaaaaaa.......tu la,ms clas main2 sangat..budus!!...
padan muka!!!!!!!!...kah...kah...kah....
ape2 pom itu xpatahkan semangat haku uols tau...
cuba lg tuk sem depan...chaiyok2!!!
i can do it...




Monday, December 6, 2010

SALAM MAAL HIJRAH 1432H




Esok adalah 7 Disember 2010 dan bersamaan dengan Awal Muharam 1432H.....
bulan pertama dalam tahun islam....

Semoga kita semua sentiasa dirahmatinya dan berada dalam keredhaanya.....
Diharap juga tahun2 yg mendatang akan lebih baik dari tahun sebelumnya....

Dan yg paling penting ialah penghijrahan dalam melawan hawa nafsu.....kepada yg lebih baik dengan melakukan kebaikan dan meninggalkan larangannyaaaa.......


insyaAllah....aminnnn....


Lulur oh Lulur

Entry kali ni aku nk cite2 sket pasal lulur... aku tgk zaman skrg ni da mcm2 jenis lulur ada kat pasaran...da b'sepah2....pendek kata macam2 jenis ader...hohohoh...satu peningkatan yg bagus!!! 
tp ada satu jenis lulur yg aku suka pakai dari dulu sampaila skrg niiiii.......lulur kulit rambai bunga tanjung....kalo nk tau camne,korg tgk pic yg kat bawah ni...haaaaa.....mesti korg penah tgk kan??kan???....ekekekkekee....





tudiaaaa....pic besaq ag aku upload... biar korg nampak sket...kah..kah...kah.....over! 
kalo uols nk tau lulur ni banyak khasiat'y tau..antaranya leh buatkan kulit kita lembut "selembut kulit bayi"....bak kata iklan johnson baby....kalah baby tau..ekekkeke..selain dr tu leh hilangkan parut2 n masalah2 kulit yg lain mcm panau ke,jeragat ke,gatal2.....xpon kalau korang ada kurap2 ker.....ahahahaha....so, untuk yg ada pnyakit2 seperti tersebut leh la try pakai...muahahaha....

rege pom xde lah mahal sangat..1 sachet lam 1.50 jew...boleh la kalau stakat student cam aku neh...tp aku bese beli i kotak terus..nk jimat katakan..ekekkeke...






tadaaaa.....ni la 1 kotak yg aku beli tu.....aku ni memg tamak..muahahahah.....tp lg jimat kalo beli 1 dosen ni tau..leh kurg dalam RM 15.8 dlm 12 paket ada kat dalam....kalo beli satu2,
RM 1.5x12 paket da 18 henget...da jimat rm 2.2 kat situ....ermmmm....da lepas kalo beli buger sebijik tu..hak..hak...hak..... ;p


cara nk pakainya senang jew...campur ngan air sket,pastu gosok2 la kat mn yg korg suka..pastu biar kering jap baru bilas...senang jew,,kan??...untuk kesan yg maksimun,guna la dalam sminggu 2 kali hokeyyy...bese la,nk chanteq mesti la kena rajin....tak gtu uols???muahahahaha....
dan hasilnya,korg akan  dapat kulit yg lembut,chantik, putih dan gebu cam artis gtu....muahahahahaha.....






camni tau..ekekekekeke....


so stakat ni je dulu yer tawan2....lain kali aku hapdet lagi entri2 yg lebih m'bosankan dari yg ni.......muahahaha.....


*
*
*
*
*
*
wasalam


Saturday, December 4, 2010

Aku punya suka

video

ahahaha...ntah ape2 aku punya tajuk enti neh..huhu......arini aku akn upload vdeo yg aku suka dia punya bait2 cinta... opssss,bait2 sayang.....bukanlaaaaa......bait2 kata....eh,ye ke?bait2 kata ek?cam lain je bunyik.....ermmmm...hahahaha...lantak la..ada aku kesah??kah kah kah......

aku suka tang sore pmpuan yg nyanyi.." Bila kau jauh, aku slalu rindu...Bila kau ada, hati kan berbungaaaaa".....huhuhu....co cweet...cam ade kena mgena ngan aku gtu....muahahaha......al maklumlah,duk jauh..ekekekkeke....gataiiii.....cait!

bila dgr lg ni tetiba teringat zman dulu2 punya cinta..hohohohoh.....i b'mula dengan cinta monyet tauuu....cinta monyekm hokeyyyyy not cinta ngan monyettttt....kah kah kah....huhuhu....pejam celik,upernya da 8 taun ktorg cintan cintun uols.....haitttt...bilalah leh tamatkan zman bujang neh...kah...kah....kah.... statement xbleh blah......gataii nooo.......muahahahaha...

ari da ptg..cuaca lak sjuk2 cam duk kat negara omputeh uols....so i nk p wat ayaq milo pans dulu...ermmmm.....sodappppp........tata......chowww..;p